Adina Demian
Psihoterapeut
Alege sa iti traiesti viata
in armonie si echilibru interior !

Psiholog Online / Psihoterapie Online

In zilele noastre, multe persoane si-ar dori sa urmeze  cel putin cateva sedinte de consiliere psihologica si/sau psihoterapie. Gandul insa la timpul dedicat pana la cabinetul psihologului, timpul necesar pentru a se intoarce acasa sau la munca dupa sedinta, in acest secol al vitezei, cat  si indoielile fata de eficienta sedintelor de psihoterapie, daca acestea nu vor avea loc doar in cabinetul psihologului ne poate impiedica sa apelam la ajutorul dorit si deseori ,foarte util pe care psihologul ni-l poate acorda.

Putini stiu probabil ca psihoterapia cognitiv- comportamentală este una dintre puţinele forme de psihoterapie care permite ca şedinţele să fie ţinute şi online şi să fie la fel de eficiente ca şi şedinţele din cabinet.

Dacă din diverse motive (locuieşti în altă ţară sau într-o zonă îndepărtată faţă de locaţia cabinetului,  te confrunti cu dificultati care nu iti permit sa te prezinti la cabinet, desi iti doresti sa urmezi seditele cu psihologul) prin intermediul acestui cabinet, poţi beneficia de ajutorul dorit şi online.

Tot ce ai nevoie este un calculator sau un telefon cu acces la internet, căşti, microfon şi o locaţie unde să te simţi confortabil să discuţi cu psihoterapeutul, timp de 50 de minute, cât durează şedinţa de psihoterapie. Pe dipozitivul tău (calculatorul sau telefonul , etc.) cu acces la internet este nevoie să ai instalat programul Skype,  Yahoo Messenger- Voce,  aplicatia Viber pentru cei care folosesc telefon mobil de tip smartphone. Toate aceste aplicatii au scopul a ne auzi si de a putea comunica cu usurinta.

Unde pot sa apelez pentru a-mi face o prima programare?:La numarul de telefon: 0722 453 300 sau la adresa de email: psiholog@adinademian.ro

Beneficiaza de ajutorul dorit, economisind timp si pastrand aceeasi eficienta a sedintelor de psihoterapie, apeland la psihoterapia online.

Copyright © 2013 Adina Demian. Prin utilizarea acestui site acceptati politica acestui site de utilizare a cooki-urilor.