Adina Demian
Psihoterapeut
Alege sa iti traiesti viata
in armonie si echilibru interior !

Consiliere psihologica si psihoterapie de cuplu

Studiile in domeniul relatiilor de cuplu atesta faptul ca, iubirea dintre cei doi parteneri nu este suficienta pentru ca relatia de cuplu sa fie mereu hranitoare si sanatoasa pentru ambii parteneri.

Din pacate, exista forte care pot rupe o relatie: dezamagiri debusolante, neintelegeri incalcite, o comunicare gresita, o lupta pentru putere in cadrul cuplului sunt doar cateva dintre aspectele care ne spun ca iubirea in sine, este rareori suficient de trainica pentru a putea rezista acestor forte. Astfel incat, pentru ca iubirea sa se consolideze si nu sa se distruga, este nevoie si de alte ingrediente.

Daca resimti ca relatia ta de cuplu este mai putin hranitoare si satisfacatoare pentru tine, poate fi un moment optim de a apela la ajutorul unui specialist, adica a unui psiholog.

Propune-i partanerului/ei tau/tale sedintele de psihoterapie pentru a-ti transforma relatia de cuplu in una hranitoare pentru ambele parti.

Suna la  numarul de telefon: 0722 453 300 sau  trimite un email la adresa : psiholog@adinademian.ro si fa-ti o prima programare.

Alege sa ai o relatie de cuplu cat mai sanatoasa, armonioasa si hranitoare, apeland cu incredere la psiholog!


Copyright © 2013 Adina Demian. Prin utilizarea acestui site acceptati politica acestui site de utilizare a cooki-urilor.